Synerlin

SynerlinEn populär fettförbrännare är Synerlin från Self Omninutrition. Den har fått ett bra rykte tack vare att den är prisvärd och ger resultat. Precis som många andra fettförbrännare så är Synerlin både uppiggande och aptitdämpande. Den rekommenderas oftast att man ska ta en dos före måltider, men många tar istället dosen ungefär en halvtimme innan träningen börjar eftersom de uppiggande effekterna gör att man orkar prestera mer.

Det som skiljer Synerlin från många andra fettförbrännare är att den innehåller rätt mycket synefrin, ungefär 30%. Effekten från synefrin liknar den man får från efedrin.

Tänk på att det tar tid att nå resultat, så ha tålamod. Synerlin är inget som gör att du tappar allt fett på ett par veckor. Istället bör man använda synerlin i två tre månader samtidigt som man tränar och försöker sköta kosten bättre. Visserligen gör synefrinets aptitdämpande effekter att man känner mindre sötsug och hunger, men om du ändå väljer att äta en massa skräpmat hela tiden bör du räkna med att resultatet dröjer.

Sammanfattning: Synerlin gör att du orkar träna mer samtidigt som din hunger och ditt sötsug minskar eller försvinner. Bör användas av personer som tränar regelbundet.

Synerlin kan du köpa hos Svensktkosttillskott.se!
Pris ca 200-300 kr/burk/120 tabletter.